kfc fried chicken skin

KFC INDONESIA LAUNCHES FRIED CHICKEN SKIN AS SNACKS – AND WE WANT IT!

Looking for something new to try this week? Here’s sharing a NEW MUST TRY – but unfortunately, not in Singapore.

THE NEW MUST TRY: KFC FRIED CHICKEN SKIN (JAKARTA)!

kfc chicken skin

This cholesterol laden fried chicken skin nibblets BOUND to clog your arteries is available at 13.636++ IDR (S$1.30) per packet and EXCLUSIVELY at 6 outlets in Jakarta, namely:

– KFC MT Haryono (KFC Gelael)
– KFC Salemba⠀
– KFC Cideng⠀
– KFC Kemang⠀
– KFC Kalimalang⠀
– KFC Kelapa Gading⠀

So if you have friends headed to Jakarta anytime soon – ask them to get a packet of fried chicken skin back for you! Well, it is feasible after all..considering that a plane ride from Jakarta – Singapore is an hour’s ride away!

But really? Would you? For KFC?! Lol.

View this post on Instagram

KULIT AYAM KFC IS HERE! ✨ Ohmygod! @kfcindonesia , you know us so well 🤣 Menu yang bisa merusak suatu hubungan hanya karna ini 😂 Finally @kfcindonesia hadirkan menu Chicken Skin. Cukup dengan harga 15rb udah bisa nyemil ini. Kalau soal rasa gue yakin semua orang tau lah ya rasanya gimana. Quite crispy, but a little bit salty. Saran sih mending makan bareng nasi aja biar pas. Soal rate, I give it 8.5 out of 10 👌 Oh ya, untuk menu Chicken Skin saat ini masih hanya tersedia di beberapa gerai doang ya. Untuk lebih jelasnya bisa lgsg cek @kfcindonesia . Sapa yang udah cobain? ☝️ . . . #sikokodonat #kulinerjakarta #kulinerjkt #kfc #kfcindonesia #kfcindo #kfcchickenskin #goodlicious #fastfood #ramadan2019 #menubukapuasa #jktfoodies #foodies #foodreview #foodiesjakarta #foodiesjkt #foodiesindonesia #indonesianfoodies #explorejkt #explorejakarta #placetoeatjkt

A post shared by SIKOKODONAT by HS | Foodies (@sikokodonat) on

View this post on Instagram

[🍗⚡Gempar! Chicken Skin – KFC Indonesia] Selamat siang Bunciters, Heboh! 🤩✌Ayo siapa yang uda cobain 🍗Chicken Skin dari KFC Indonesia (@kfcindonesia) ? Buncit sudah loh Saat ini ternyata gak semua outlet KFC ada jual, berikut outlet khusus di mana teman" bisa cobain 📍KFC MT Haryono (KFC Gelael) 📍KFC Salemba 📍KFC Cideng 📍KFC Kemang 📍KFC Kalimalang 📍KFC Kelapa Gading Harga per porsi-nya 15,5rb. Bentuk chicken skin-nya panjang, tebal, dan super renyah. Rasanya gurih dan sedikit terlalu asin. 🍚🌶 Paling pas disantap dengan nasi panas dan sambal Yuk 🙋‍♀️🙋‍♂️ Tag / Mention teman kalian yang ingin di ajak nanti coba Chicken Skin dari KFC Indonesia. 🍗👍Mantaps #BuncitFoodies #KFCIndonesia #KFCChickenSkin #KFC #ChickenSkin #GoodLicious #Viral #KFCKulitAyam #KulitAyam

A post shared by BUNCIT FOODIES |📍Jakarta&TNG (@buncitfoodies) on

View this post on Instagram

Ini dia nih yang suka bikin pacar ngambek kalo rebutan! . Akhirnya @kfcindonesia ngasih solusinya! Kini hadir Chicken Skin Ala Carte di beberapa store KFC! . Berhubung masih baru dan hits langsung koko buru nih kulit ayamnya, dan pas koko coba sih lumayan enak, crispy dan ada berasa ladanya, tapi garemnya terlalu berasa jadi asin banget 😂, 1 tempat gitu isinya antar 4-6pcs kulit ayam, yang pasti worth to try! . Kalo koko lebih suka kulit ayam yang dari ayamnya langaung karena lebih berasa dan berlemak 👌🏻👌🏻 🥙KFC Chicken Skin 💰15k 📍 @kfcindonesia Salemba Berikut list gerai yang menjual chicken Skinnya : – KFC MT Haryono⠀ – KFC Salemba⠀ – KFC Cideng⠀ – KFC Kemang⠀ – KFC Kalimalang⠀ – KFC Kelapa Gading • • • #perutkoko #jktfoodbang #wowlaper #jktfooddestination #anakjajan #wowlaper #f52grams #sukamakan #makanteru #jajanmalam #tukangmakan #jajananmalam #jajanankemayoran #sukangemil #like4like #makananjadul #kulinermalam #perutbuncit #foodporn #indonesiafood #culinary #nightfood #streetfood #gopay #grabfood #chickenskin #kfcchickenskin #kulitayam #makananhits

A post shared by Perut Koko 🇮🇩| Food Addict JKT (@perutkoko) on

Admit it. It does looks pretty good.


Possibility of KFC Chicken Skin to launch in Singapore?

This isn’t the first time that KFC has launched fried chicken skin according to a quick search on Instagram with the hashtag #KFCFRIEDCHICKENSKIN! FYI, the KFC fried chicken skin was also launched in KFC Philippines earlier this year in January 2019 at P58 (S$1.50!)!

It just makes us wonder if KFC Malaysia or KFC Singapore will jump upon this trend next to bring it even closer to our shores? For a fact, KFC Singapore doesn’t shy away from offering us Singaporeans these calorie loaded offerings such as the KFC MAC N CHEESE ZINGER BURGER earlier this year too!

What do you think? Will you try it if KFC fried chicken skin is available in Singapore?

More importantly, don’t say we NEVER share! 😎

*All images credits to KFC Indonesia!

Like what you read? SHARE IT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe for your WEEKLY UPDATES!

Holler Box